4,2/5 beoordeeld uit meer dan duizend klanten
4.2/5

0485- 34 66 77

Samsung A30

Cuijk GSM repareert jouw toestel standaard met 12 maanden garantie
Selecteer jouw toestel

Samsung A30

Samsung A30 Reparatie Cuijk
Samsung A30 Reparatie

iPhone reparatie

is jouw iPhone toe aan reparatie ? Maak je dan geen zorgen. Cuijk GSM heeft meer dan 10 jaar ervaring in het repareren van iPhone ‘s. Wij maken gebruik van hoogwaardige of originele onderdelen. Je krijgt altijd 12 maanden garantie van ons. Meeste reparaties voeren wij uit binnen 30 minuten of minder.

iPhone scherm reparatie

Is het scherm van jouw iPhone kapot? Zitten er barsten op of vlekken op ? reageert het scherm niet goed of doet het scherm dingen uit zichzelf ?  dan is jouw iPhone toe aan reparatie. Binnen 30 minuten monteren wij een nieuwe scherm met behoud van true tone en 12 maanden garantie. Ook brengen wij een nieuwe stofseal voor je je aan.

iPhone batterij reparatie

Valt jouw iPhone regelmatig uit of gaat het niet langer dan een paar uurtjes mee ? Grote kans dat er een nieuwe accu in jouw iPhone moet. Een iPhone batterij vervangen duurt meestal 15 minuten.

iPhone achter glas reparatie 

vanaf de iPhone 8 is het achterkant van de iPhone ook van glas gemaakt. Dit komt doordat het toestel draadloos opgeladen kan worden wat het toestel wel extra gevoelig maakt. Cuijk GSM maakt gebruik van de aller nieuwste apparaten. Hiermee kunnen wij veilig het gebarsten achter glas verwijderen en een nieuwe aanbrengen. Meestal duurt dit  reparatie 2 uur. 

De waardering van www.telefoonhoesjesweb.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 286 reviews.

MENU

Dankjewel !

Wij hebben uw bericht goed ontvangen. Wij danken u voor de interesse en zullen zo snel mogelijk reageren op uw vragen

Bedankt!

Wij hebben jouw bericht ontvangen. We doen ons best om het binnen 2 uur te beantwoorden.

Je kan ons ook bellen op : 0485-34 66 77 of 06- 16 728 148