4,2/5 beoordeeld uit meer dan duizend klanten
4.2/5

0485- 34 66 77

Start jouw PC of laptop niet meer, wordt het steeds trager of zit er een vervelende virus op ? Ben je op zoek naar een betrouwbare computer reparatie punt ?

Een probleem met de PC kan veel verschillende oorzaken hebben. Het kan softwarematig zijn, of hardware matig waar er onderdelen dienen vervangen te worden.

Cuijk GSM repareert al 10 jaar de meest voorkomende problemen met pc’s en laptops. Wij fiksen jouw apparaat binnen no time . 

PC reparatie

Softwarematig en hardware matig

Macbook reparatie

Software matig en hard matig

Het is per reparatie anders. het kan €20,- euro kosten maar ook meer. Wij rekenen geen onderzoekskosten. Na het onderzoek fase krijg je een offerte. Mocht je hiermee akkoord gaan dan wordt jouw apparaat gerepareerd.

Laptop schermreparatie kost gemiddeld tussen de €90,- en €150,- . er zijn ook duurdere schermen zoals die van een Macbook , die beginnen rond de €300,-

Gaat jouw laptop niet meer aan? dit kan verschillende oorzaken hebben. Het kan zijn dat het oplaadpoort kapot is. Of dat er zelfs een component op het moederbord kapot is. 

Gaat jouw Laptop snel leeg of doet het helemaal niks zonder de stroomkabel ? grote kans dat de accu kapot is.

Computer reparatie

Het is altijd vervelend wanneer een apparaat niet meer werkt. Cuijk GSM Heeft al meer dan 10 jaar ervaring met computer reparaties. Wij rekenen geen onderzoekskosten. Eerst wordt jouw apparaat volledig nagekeken, hierna wordt er offerte opgesteld. Ga je akkoord het met offerte dan beginnen we direct met het repareren van jouw apparaat.  Heb je nog vragen ? vul dan het formulier hieronder zo goed mogelijk in.

De waardering van www.telefoonhoesjesweb.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 286 reviews.

Dankjewel !

Wij hebben uw bericht goed ontvangen. Wij danken u voor de interesse en zullen zo snel mogelijk reageren op uw vragen

Bedankt!

Wij hebben jouw bericht ontvangen. We doen ons best om het binnen 2 uur te beantwoorden.

Je kan ons ook bellen op : 0485-34 66 77 of 06- 16 728 148