Niets is vervelender dan een MacBook  die niet naar wenst werkt. Ben jij opzoek naar Macbook reparatie Cuijk ? Cuijk GSM repareert jouw MacBook binnen 72 uur. No cure no pay en met 12 maanden garantie. 

Kies voor gemak en kwaliteit met Cuijk GSM

Werkt jouw MacBook niet meer naar wens of is hij helemaal defect? Geen zorgen, Cuijk GSM repareert jouw MacBook binnen 72 uur. Je kan makkelijk via het onderstaande formulier een prijsopgave opvragen. Mocht jouw MacBook helemaal niet opstarten, dan ben je ook welkom bij ons. Wij rekenen geen onderzoekskosten. Eerst stellen wij het probleem vast, hierna krijg jij een prijsopgave. Mocht je akkoord gaan met de kosten dan kunnen wij direct beginnen met het repareren van jouw Macbook.

Macbook reparatie Cuijk

Voor de meeste modellen begint een reparatie bij € 99,- vul het formulier hieronder zo compleet mogelijk in om een prijsopgave te krijgen.

In de meeste gevallen hebben wij jouw MacBook binnen 72 uur gerepareerd.

Cuijk GSM geeft standaard 12 maanden garantie op gerepareerde onderdeel

Hoogstwaarschijnlijk is er een probleem met de moederbord. Wij kijken het moederbord na, hierna krijg jij een prijsopgave van ons. Wanneer je akkoord gaat met de reparatiekosten, gaan wij over tot reparatie.

MacBook scherm reparatie

Zitten er ineens strepen in het scherm? werkt het backlight niet meer? is jouw MacBook gevallen en heb je barsten in het scherm? Geen zorgen ! Cuijk GSM weet wel raad met een kapotte MacBook scherm. Wij repareren het scherm met 12 maanden garantie. Vraag hieronder een offerte aan.

Offerte aanvraag Macbook reparatie Cuijk

Kijk ook eens op onze Facebook pagina